Kellogg’s Special K lanserar chips med 60 procent mindre fett än vanliga chips

87a7fd6107ae4363_800x800arNu lanserar Kellogg’s Special K Cracker Crisps, en ny sorts chips med 60 % lägre fetthalt än vanliga chips. De är utvecklade med tanke på att alltfler tänker på sin vikt och sin hälsa – ett magrare snacks, helt enkelt, som man kan äta någon gång då och då även om man vill undvika för mycket fett och annat onyttigt.

Cracker Crisps finns i tre smaker; paprika, sour cream & onion och havssalt. De består av en kombination av tapioka, vete och potatis, är knapriga och har mycket smak – särskilt sour cream & onion-chipsen är synnerligen goda, tycker jag.

Jag är inte helt säker på att en storkonsument av vanliga chips kommer att gilla de här chipsen, men de är helt klart ett alternativ för den som sällan äter chips men som ändå vill unna sig snacks någon gång då och då.  Rekommenderas!9d83ab33c926bf48_800x800ar

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s