Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Bagarvecka…

Lämna en kommentar

Sugen på att baka? Det är jag! Jag ska baka cupcakes, bullar och småkakor till min gudsons ettårskalas nästa måndag – just nu håller jag på och planerar för fullt. Det är så härligt att ha en hel ”bagarvecka” framför sig, och jag ska ta ut svängarna riktigt ordentligt… Än har jag inte bestämt mig riktigt för vad det ska bli, men snart så… Fortsättning följer!

Födelsedagscupcake med choklad... Ser smarrig ut va? Får se om det blir något i den stilen till gudsonens kalas! (Foto: wikimedia commons)

Födelsedagscupcake med choklad… Ser smarrig ut va? Får se om det blir något i den stilen till gudsonens kalas! (Foto: wikimedia commons)

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s