Alpro slår ett slag för det naturliga – prova Alpro Mandeldryck!

Ibland känns det som om nästan allt man äter och dricker är smaksatt med onaturliga, artificiella smakämnen. Men visst finns det mer naturliga alternativ – som Alpro till exempel. Den som följt min blogg vet att jag ofta och gärna använder Alpros produkter och drycker och att jag gillar dem skarpt! En av favoriterna är Alpro Mandeldryck.

almonds_SE_1L_Original_107x178Alpros mandeldryck görs på rostade mandlar, och har en härligt välbalanserad smak. Den är lika god att dricka både kall som varm, eller att äta till morgonens frukostflingor. Så här års är den också helt underbar att koka varm choklad på. Värm bara en kopp mandelmjölk i en kastrull, tillsätt 2 msk kakaopulver och 1 msk strö-eller råsocker och vispa tills allt blandat sig och du har världens godaste varma choklad som dessutom är helt laktosfri. Fast om jag får välja dricker jag den helst som den är…  Mandelsmaken gör sig alldeles utmärkt i termosen en kall vinterdag…

Jag bakar också gärna med Alpro Mandeldryck – och resultatet blir alltid bra.  Eftersom jag har både vänner och släktingar som är laktosintoleranta är det så roligt att baka med just Alpro Mandeldryck – då kan ju alla äta av de goda bullarna! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s