Pumpaparad på Årstafältet

Bor du i södra Stockholm med omnejd? Då ska du inte missa årets pumpaparad på Göta Landsväg! För tredje året arrangerar föreningen Nätverket Årstafältet! Pumpaparad på Göta landsväg över Årstafältet. I år i samarbete med Naturskyddsföreningen och Svenska Turistföreningen under temat Stadsnära natur. Medverkar gör även den lokala restaurangen Hållbart och Njutbart som serverar varm pumpasoppa med nygräddat bröd. Evenemanget äger rum den 31 oktober mellan 17-19.

Till Årstafältet kan du antingen ta dig med bil, eller med tvärbanan – hållplats Årstafältet och följ marschallerna till Årstafältet fram till Göta landsväg.800px-Pumpkins_Hancock_Shaker_village_2418Jack-o-lantern-FR

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s