Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Pumpaparad på Årstafältet

Lämna en kommentar

Bor du i södra Stockholm med omnejd? Då ska du inte missa årets pumpaparad på Göta Landsväg! För tredje året arrangerar föreningen Nätverket Årstafältet! Pumpaparad på Göta landsväg över Årstafältet. I år i samarbete med Naturskyddsföreningen och Svenska Turistföreningen under temat Stadsnära natur. Medverkar gör även den lokala restaurangen Hållbart och Njutbart som serverar varm pumpasoppa med nygräddat bröd. Evenemanget äger rum den 31 oktober mellan 17-19.

Till Årstafältet kan du antingen ta dig med bil, eller med tvärbanan – hållplats Årstafältet och följ marschallerna till Årstafältet fram till Göta landsväg.800px-Pumpkins_Hancock_Shaker_village_2418Jack-o-lantern-FR

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s