Bullogram – ny tjänst som stödjer Rosa Bandet

Publicerad av

rosabulle3Den 1 oktober lanseras den nya tjänsten Bullogram som gör det möjligt att skicka en kanelbulle till någon och samtidigt skänka tio kronor till Rosa Bandet. Mottagaren får ett sms och kan hämta ut sin kanelbulle på valfri Pressbyrån. Ett Bullogram kostar 25 kronor och har premiär 1 oktober.

 

I dag får 20 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Antalet som drabbas av bröstcancer ökar, men det gör även antalet drabbade som överlever sjukdomen. Genom Rosa Bandet-kampanjen samlas tiotals miljoner kronor varje år in för att stödja cancerforskningen.*

 

 

Nytt för i år: Bullogram

 

Från och med 1 oktober går det att skicka en kanelbulle till någon och samtidigt stödja den viktiga kampen mot bröstcancer. Tjänsten heter Bullogram och kostar 25 kronor. Avsändaren kan välja mottagare och skriva en personlig hälsning på www.bullogram.nu. Därefter skickas ett sms skickas till mottagaren, samtidigt som tio kronor går oavkortat till Rosa Bandets arbete. Sms:et används sedan som kupong där vännen kan hämta ut en rykande färsk, rosa kanelbulle på valfri Pressbyrån i Sverige.

 

 

Som en del av samma kampanj har bageriet Bonjour gjort pärlsockret rosa på alla sina kanelbullar, under oktober månad. På så sätt blir bullarna en extra påminnelse om Rosa Bandet, som pågår under samma period.rosabulle1

 

 

Så skickar man ett Bullogram:

 

·         rosabulle2Gå in på www.bullogram.nu och beställ ett Bullogram till en vän (tjänsten kostar 25 kronor, varav 10 kronor går oavkortat till Rosa Bandet)

 

·         Din vän får en hälsning från dig tillsammans med en sms-kupong.

 

·         På valfri Pressbyrån kan vännen med hjälp av kupongen hämta ut en rosa kanelbulle.

 

Här kan du skicka Bullogram fr.o.m. den 1 oktober 2013: www.bullogram.nu

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s