Reklam på Matmammans Blogg

Publicerad av

Har just upptäckt att WordPress nu börjat smyga in reklam på min blogg. Ja, inte bara min förstås, utan på alla bloggar som använder gratisprogrammet. Det har de tydligen gjort hela 2013, men jag har inte upptäckt det förrän nu.

Jag tycker det är rent bedrövligt, om jag ska vara ärlig, för om jag vill göra reklam (och det gör jag ibland) så vill jag åtminstone bestämma själv vad jag ska göra reklam för! Men problemet går att åtgärda, om man uppgraderar kontot och betalar in en summa pengar. Så nu funderar jag på om jag ska göra just det, eller om jag ska kolla in andra bloggmöjligheter istället. Vi får se hur det blir. Vill bara att mina bloggläsare ska veta att jag är medveten om det här och alltså på ett eller annat sätt tänker åtgärda det!

2 kommentarer

  1. Ahh, tack för att du påminde mig! Jag har själv märkt det men glömt bort att skriva om det.
    En rekommendation är att köra en annan webläsare än den som kommer med windows och sedan installera en add-blocker. Det finns sånna plugin till alla utom IE.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s