Ny yoghurt från Valio

OLYMPUS DIGITAL CAMERAValio lanserar i veckan ett helt nytt yoghurtsortiment av traditionell fruktyoghurt. Det nya sortimentet består till en början av tre ordinarie smaker, krämig och god yoghurt med välsmakande fruktbitar.

Utöver detta finns det alltid en smak som är på tillfälligt besök och som regelbundet byts ut mot nya spännande smakkombinationer. De ordinarie smakerna kommer att bestå av skogsbär, jordgubb samt persika/hallon/aprikos. På tillfälligt besök från och med vecka 36 finns den mer exotiska smaken mango.

Vi har testat alla sorterna och tycker de är mycket goda, både som de är och med flingor eller müsli. Särskilt god är yoghurten med persika/hallon/aprikos tycker jag – sonen däremot är mest förtjust i den tillfälliga smaken mango.

Prova också att använda Valios nya yoghurt till smoothie! Mixa 1 dl jordgubbsyoghurt, ½ banan samt 1 dl jordgubbar och du får en härlig smoothie som mellanmål eller uppfriskande morgondryck!

Valios nya yoghurt är lika god som den är eller med flingor eller müsli.
Valios nya yoghurt är lika god som den är eller med flingor eller müsli.

Fusion x64 TIFF File

2 kommentarer

  1. Hej – jag blev jätteglad när jag läste att ni gillade Valios senaste nyhet – Valio Fruktyoghurt. Produkterna tas fram för våra konsumenter och om ni tycker att de smakar gott så är det ju toppen. Låt oss gärna veta vad ni önskar för tillfälligt besök efter smaken mango. Ha det gott! Hälsn, Paulina på Valio

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s