Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Höstnytt: Snygga brickor från Dorres

2 kommentarer

Har just fått ett pressmeddelande från Dorre och vill uppmärksamma de snygga brickorna som finns i höstkollektionen. Det var ett tag sen man hittade den här typen av guld- och silverbrickor i andra butiker än på loppis – själv har jag kvar sen mormors och mammas tid – men nu finns de på Köksprodukter.se. De har en romantisk prägel och passar lika bra att servera kaffe och småkakor på som att använda för doftljus, vaser, parfymer m.m. Helt enkelt supersnygga!

3-7107media.php

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

2 thoughts on “Höstnytt: Snygga brickor från Dorres

  1. Oj vilka fina brickor! Nu väcktes mitt habegär ordentligt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s