Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Säsongsstart för Food Hospital

Lämna en kommentar

Kan man bota sjukdomar med mat istället för droger?

Det får vi veta i serien Food Hospital på TLC. I den här banbrytande serien ser vi närmare på hur mat kan användas som medicin. Patienter som lider av olika medicinska problem blir inbjudna till Food Hospital för att genomgå experiment baserade på ny forskning där de sätts på speciella dieter för att ta reda på om deras åkommor kan lindras eller botas av maten de äter. I den här programserien möter läkarna en ung pojke med eksem, en individ som i stort sett bara lever på frukt och en person som lider av sömnproblem och som får instruktioner av teamet att inta en kolhydratrik måltid fyra timmar innan läggdags. Kan den här behandlingsmetoden lyckas där vanliga metoder misslyckats? Följ patienterna när de påbörjar sina nya dieter och se vilka effekter dessa får på deras liv.

Säsongsstart torsdag 5 september, klockan 21.00

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s