Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Gastrogate hjälper dig söka restaurang och boka bord på nätet

Lämna en kommentar

Vare sig du är i Stockholm eller i Åmål har du nytta av Gastrogate när du letar efter en restaurang! (Foto: privat)

Vare sig du är i Stockholm eller i Åmål har du nytta av Gastrogate när du letar efter en restaurang – bland annat slipper du köra runt i trafiken… (Foto: privat)

Sommartider är semestertider och ett av sommarens nöjen är förstås att gå ut och äta på restaurang. Oavsett om du befinner dig i din hemstad – eller är på resande fot i andra delar av landet – är det nu betydligt lättare att hitta den restaurang just du söker.

På Gastrogate listas restauranger och lunchställen i hela Sverige – en perfekt hjälp om du vill veta mer om restaurangutbudet, eller ha tips på nya ställen. Middag, affärslunch, catering, festvåningar och – när den tiden kommer – julbord…

Vare sig du söker en pizzeria i Avesta eller en guldkrog i Stockholm har du alltså nytta av den här suveräna och lättnavigerade sidan. Du kan söka på stad, område, typ av restaurang, maträtt… Här kan du söka menyer, lägga in dina egna recensioner och till och med prenumerera på aktuella menyer och luncherbjudanden. Dessutom kan du boka bord direkt via Gastrogate. Helt perfekt!

Själv ska jag iväg på flera resor inom landet i sommar. Och istället för att bläddra i en tummad ”gula sidorna”, eller åka runt på måfå och leta, kan jag nu enkelt ta reda på var man hittar en god husmanslunch i Eskilstuna och om det finns en kinarestaurang i Hällefors. Det kan inte bli bättre!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s