Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Nicer Dicer Plus – en hjälp i köket!

Lämna en kommentar

nicerJag måste erkänna att jag var lite tveksam när jag först fick hem Nicer Dicer Plus. Man har ju hört så mycket om att såna här manicker inte fungerar lika bra som de utger sig för att göra. Och jag har läst både ris och ros om Nicer Dicer Plus på webben.

Men mitt eget motstånd smälte faktiskt när jag började använda den. Den funkar alldeles utmärkt, perfekt för både grönsaker som tomater och gurka men även för att hacka lök, skiva potatis och liknande.

nicer2Nicer Dicer Plus levereras med 6 olika skärblad i rostfritt stål, plus en rotfruktsskalare som skalar lika bra åt båda hållen – toppen i mitt kök eftersom jag och ”gubben” föredrar att skala på olika sätt. Ett perfekt komplement till matberedaren, som tar liten plats (jag har ett ganska litet kök så matberedaren kan inte stå framme hela tiden) och som dessutom är väldigt lättdiskad.

Det blir tummen upp för Nicer Dicer Plus alltså! Jag är säker på att den kommer att bli flitigt använd i mitt kök, inte minst nu inför sommarens sallader!tomater

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s