Vernissage bag-in-bag – vitt och rosé för sommarens fester

ver2Sommaren är här, och det är tid för fest och trevliga tillställningar av olika slag. Och vad kan passa bättre under den här årstiden än ett fräscht och gott bag-in-boxvin – eller rättare sagt bag-in-bagvin – i ny läcker förpackning. Nya ”vilda” Vernissage finns i vitt och rosé (både vad gäller vin och förpackning…) och passar perfekt till vårens glada fester!

Vi provade både det vita vinet och rosévinet förra helgen, då vi ordnade gårdsfest i goda grannars och vänners lag. Mycket populärt bland alla som fick smaka. Vi körde lite grill, lite asiatiskt, lite nordafrikanskt och alla var nöjda och glada – och enhälligt förtjusta i både mat och vin!bufféOLYMPUS DIGITAL CAMERAwineVernissage Chardonnay Viognier, det vita vinet, har en fruktig och fin smak, med inslag av bland annat päron, citrus och vanilj och passade perfekt till vår mångfacetterade och härliga buffé.

Prova också som apéritif, gärna med ett par isbitar och en limeskiva – det tycker jag är jätteläskande och gott!

fdrsj5ghbafyhpqz2o3oSommartider är också rosétider (tänk Almedalen…), och Vernissage Syrah Rosé är en riktig höjdare, tycker jag! Hallon, åkerbär och björnbär är grunden och vinet är jättegott som både sällskapsvin och till buffé. Prova till grillade kycklingspett med asiatisk kryddning eller grillade majskolvar – jättegott! Eller fixa till en lätt kycklingsallad på en färdiggrillad kyckling, tomater, gurka, sallad och hårdkokta ägg. Lätt och läckert som lunch eller festlig kvällsvickning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s