Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Somriga smaker från Valio Eila

Lämna en kommentar

Valio Eila laktosfri RabarberNu när sommaren närmar sig med stormsteg bjuder Valio Eila på en goda somriga nyheter till frukosten. I dagarna lanseras två nya yoghurtsorter; Valio Eila™ Laktosfri lättyoghurt med smak av kungsbär och Valio Eila™ Laktosfri yoghurt med smak av rabarber. Båda är jättegoda, härligt fräscha och läskande – den perfekta frukostyoghurten som alltså också kan avnjutas av den som är laktosintolerant! Super!

Valio Eila laktosfri KungsbärSjälv är jag en riktig rabarberfantast så om jag måste välja en av dessa goda frukostnyheter väljer jag den släta, lena och underbart goda rabarberyoghurten. Men det är förstås en smaksak.

Valio Eila™ Laktosfri lättyoghurt med smak av kungsbär har en fetthalt 0,4 procent och Valio Eila™ Laktosfri fruktyoghurt med smak av rabarber har en fetthalt på 2,1 procent

 Nyheterna från Valio Eila™ finns ute i butik från och med vecka 19 och kostar cirka 24 kronor. Produkterna säljs på ICA, Coop, Hemköp, Willys, PrisXtra och Citygross.

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s