Nytt sortiment av sockerfri sylt på ICA

Publicerad av

Riktigt god sockerfri sylt är inte alltid det lättaste att hitta i butik. Ett eller ett par märken, och mycket begränsat urval. Men nu har ICA kommit med ett eget sortiment av sockerfri sylt – naturligt sötad med steviolglykosider som utvinns ur växten Stevia. Du hittar både hallonsylt, jordgubbssylt och lingonsylt i butikshyllan – perfekt för den som vill ha alternativt sötade produkter som inte påverkar blodsockret i samma utsträckning som vitt, raffinerat socker gör. Dessutom är de supergoda – vi har testat alla och hela familjen gör tummen upp.

hallonsylt1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s