Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Nytt sortiment av sockerfri sylt på ICA

Lämna en kommentar

Riktigt god sockerfri sylt är inte alltid det lättaste att hitta i butik. Ett eller ett par märken, och mycket begränsat urval. Men nu har ICA kommit med ett eget sortiment av sockerfri sylt – naturligt sötad med steviolglykosider som utvinns ur växten Stevia. Du hittar både hallonsylt, jordgubbssylt och lingonsylt i butikshyllan – perfekt för den som vill ha alternativt sötade produkter som inte påverkar blodsockret i samma utsträckning som vitt, raffinerat socker gör. Dessutom är de supergoda – vi har testat alla och hela familjen gör tummen upp.

hallonsylt1

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s