Bakat och gott – nytt magasin för alla som älskar att baka!

Idag, den 25 april, är det premiär för ett nytt magasin – Bakat och Gott, från Hemmets Journal. Det är förstås inte särskilt svårt att räkna ut vad innehållet fokuserar på – och det glassiga omslaget håller vad det lovar. Första numret innehåller en massa underbara recept och härlig inspiration för oss som älskar att baka. Matbröd, kaffebröd, tips på läckert till vårens bufféer och mycket, mycket annat.bakat_och_gott_i_pase

Själv fastnar jag särskilt för ett inslag med en mängd bra recept på tårtor för många, behändigt bakade i långpanna! Så snygga att man vill börja baka redan med det samma!Inlaga-BG-A_600

Allra mest inspirerad blir jag nog av inslaget ”Baka som mormor”. Gamla härliga kakfavoriter från forna tiders kaffefat – kan det blir bättre? För mig, som verkligen älskar att plocka fram mormors gamla receptböcker ur gömmorna, är detta riktigt härlig inspiration. Mazarinsnitt och vaniljhjärtan får det att vattnas i munnen – det kanske rentav blir bakning redan till helgen…mormor

 

Särskilt dyr är inte tidningen heller – den kostar runt femtiolappen men då är den å andra sidan riktigt tjock och välfylld så jag tycker den är väl värd sitt pris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s