Tummen upp för Trippel från Den Lille Nöttefabriken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEftersom jag är en stor fantast av nötter älskar jag att testa nya nötter och nötblandningar. Nu har jag testat Trippel från Den Lille Nöttefabriken – en fantastiskt god blandning med salta jordnötter, söta honungsrostade nötter och spröda brända mandlar i en underbar kombination.

Trippel är faktiskt en av de absolut bästa och godaste nötblandningar jag smakat. Balansen mellan de olika nötterna är helt perfekt. Framför allt gillar jag att man inte snålat på honungsnötterna och mandeln. Alltför ofta har jag provat nötblandningar där andelen salta jordnötter vida överträffar resten av nötterna men i Trippel får man faktiskt det man blir lovad. En smakfull blandning av salt, sött och sprött. Supersmarrigt, helt enkelt. OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn Trippel-påse består av 250 gram stora saltade jordnötter och mandlar, honungsslungade jordnötter och sockerbrända mandlar. Cirkapris ute i handel blir 34,90 kronor/påse och påsarna finns, från och med april, i större ICA-butiker, främst ICA Maxi Stormarknad men även på Kvantum, Supermarket och Nära. Trippel säljs även på Coop (främst Forum, Extra och Nära samt via Axfood (Hemköp och Pris Extra).

2 reaktioner till “Tummen upp för Trippel från Den Lille Nöttefabriken!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s