Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Tummen upp för Trippel från Den Lille Nöttefabriken!

2 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEftersom jag är en stor fantast av nötter älskar jag att testa nya nötter och nötblandningar. Nu har jag testat Trippel från Den Lille Nöttefabriken – en fantastiskt god blandning med salta jordnötter, söta honungsrostade nötter och spröda brända mandlar i en underbar kombination.

Trippel är faktiskt en av de absolut bästa och godaste nötblandningar jag smakat. Balansen mellan de olika nötterna är helt perfekt. Framför allt gillar jag att man inte snålat på honungsnötterna och mandeln. Alltför ofta har jag provat nötblandningar där andelen salta jordnötter vida överträffar resten av nötterna men i Trippel får man faktiskt det man blir lovad. En smakfull blandning av salt, sött och sprött. Supersmarrigt, helt enkelt. OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn Trippel-påse består av 250 gram stora saltade jordnötter och mandlar, honungsslungade jordnötter och sockerbrända mandlar. Cirkapris ute i handel blir 34,90 kronor/påse och påsarna finns, från och med april, i större ICA-butiker, främst ICA Maxi Stormarknad men även på Kvantum, Supermarket och Nära. Trippel säljs även på Coop (främst Forum, Extra och Nära samt via Axfood (Hemköp och Pris Extra).

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

2 thoughts on “Tummen upp för Trippel från Den Lille Nöttefabriken!

  1. Vilken spännande blandning:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s