Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Matbusen – en fyrabarnspappa delar med sig av sina bästa recept

Lämna en kommentar

En ny matblogg har sett dagens ljus. Det är Matbusen, skapad av en fyrabarnsfar som vet hur det är att laga mat under tidspress och stress, som nu kommer att dela med sig av härliga recept och tips för alla som är intresserade av god mat. Prova pastaräkor – en garanterad höjdare som går på nolltid att laga och som smakar supergott! Och håll ögonen öppna efter nya recept!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s