Ballerina Mumsbit – läckert till kaffestunden!

Publicerad av

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI helgen har jag och familjen fått provsmaka nya goda kakor från BallerinaBallerina Mumsbit. Jag är tydligen inte ensam om att tycka att själva nougatfyllningen är det allra bästa i Ballerinakakorna, för nu har man helt sonika tagit bort ett av kexen och gjort en helt ny kaka som är ännu godare än den klassiska Ballerinakakan!

Ballerina Mumsbit finns i två smaker, en med den klassiska noutgatfyllningen (favoriten!) och en med krispig mjölkchoklad. Varje förpackning innehåller 8 kakor och räcker till flera fikastunder; de är rätt mäktiga så en eller två blir alldeles tillräckligt för en trevlig kaffestund.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag tycker Ballerina Mumsbit är den godaste Ballerinakakan hittills – en klarfavorit bland köpekakor och definitivt något jag rekommenderar!

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s