Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Ballerina Mumsbit – läckert till kaffestunden!

3 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI helgen har jag och familjen fått provsmaka nya goda kakor från BallerinaBallerina Mumsbit. Jag är tydligen inte ensam om att tycka att själva nougatfyllningen är det allra bästa i Ballerinakakorna, för nu har man helt sonika tagit bort ett av kexen och gjort en helt ny kaka som är ännu godare än den klassiska Ballerinakakan!

Ballerina Mumsbit finns i två smaker, en med den klassiska noutgatfyllningen (favoriten!) och en med krispig mjölkchoklad. Varje förpackning innehåller 8 kakor och räcker till flera fikastunder; de är rätt mäktiga så en eller två blir alldeles tillräckligt för en trevlig kaffestund.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag tycker Ballerina Mumsbit är den godaste Ballerinakakan hittills – en klarfavorit bland köpekakor och definitivt något jag rekommenderar!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

3 thoughts on “Ballerina Mumsbit – läckert till kaffestunden!

  1. Mums, det låter som en kaka för mig. Den måste jag prova!!!

    Gilla

  2. Det lät väldigt gott! Får hålla utkik i affären.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s