Opastöriserad juice – fräscht och gott från ICA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag vill jag presentera en fräsch och fruktig nyhet som jag fått prova – nämligen opastöriserad juice från ICA. Den nya juicen har inte genomgått någon värmebehandling utan behåller den naturliga smaken och nyttigheterna bättre, enligt Caroline Hellbacher, som är ansvarig för juicesortimentet på ICA. Och jag kan ärligt intyga att jag sällan har smakat en godare juice.

Än så länge finns den nya juicen i två smaker: Apelsin och Äpple/Päron/Hallon. Båda sorterna är jättegoda, men den läckert röda äppel-päron-hallonjuicen blev min favorit. Bara den underbara aromen när man öppnar flaskan fick mig att kapitulera, och smaken höll vad doften lovade. Apelsin

De nya opastöriserade juicerna finns i två förpackningar, en om 0,5 l och en om 0,25 liter. Perfekt till en härlig frukost eller brunch – eller bara som törstsläckare för att den är så himla god…Paron-Hallon

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s