Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

God och nyttig hälsogranola från Risenta!

Lämna en kommentar

granola_kanel_k_216Gillar du crunchflingor i morgonfilen? Det gör jag också men för det mesta väljer jag bort sådana eftersom de är så söta och sockriga. Men nu kommer det en ny sorts crunchflingor från Risenta som du faktiskt kan äta med gott samvete: Risenta Hälsogranola. Den är lika krispig som den ”ska” vara men krispigheten kommer inte från socker utan från kornmalt och oligofruktos. Jättegod är den, både i fil och yoghurt men också som topping på en good smoothie, och den finns både naturell och med kanelsmak.

Tips! Testa även Risenta Hälsogranola till färsk frukt!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s