Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Vårshopping och cupcakes

2 kommentarer

Idag har jag varit i Farsta centrum och frossat i januarirea.  Visserligen kom jag bara hem med en ny löpare till köksbordet men det var farligt nära att jag köpte på mig både vårgardiner, nya kakfat och cupcakes-prylar. Ibland är det svårt att motstå att handla, men den här gången lyckades jag hålla i plånboken. Jag stod och höll länge i ett sånt där vackert kakfat i tre våningar men så mindes jag att min mamma hade ett  sådant, som fortfarande står kvar i ett av skåpen. Varför köpa nytt när man kan plocka fram gamla fina saker och förgylla tillvaron med?

Däremot blev jag, efter ett besök på Panduro, grymt sugen på att baka cupcakes, så det får det bli ikväll. Perfekt sysselsättning en dag som denna, då termometern närmar sig minus 10… Recept och bilder kommer!

Ha en trevlig tisdag alla vänner!

Grillplatsen i vinterskrud. Än är det långt kvar till våren...

Grillplatsen i vinterskrud. Än är det långt kvar till våren…

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

2 thoughts on “Vårshopping och cupcakes

  1. Kakfat i tre våningar är hur tjusiga som helst men rätt opraktiska och tunga när man ska skicka dem runt kaffebordet. Bara en liten reflektion 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s