Nespresso Essenza Titan gör kaffestunden lite godare!

Publicerad av

Jag älskar kaffe. Och då menar jag verkligen ÄLSKAR. Jag älskar allt kaffe, från mormors kokkaffe till latte, och börjar alltid dagen med denna ädla dryck! Det finns ingenting som går upp emot att stiga upp och slå sig ner med dagens första kaffekopp… Men någon espressomaskin har jag aldrig ägt, så espressokaffe har jag hittills fått avnjuta på café. Men nu har jag fått hem en riktigt bra kaffemaskin, Nespresso Essenza Titan, från Whiteaway.se

Nespresso Essenza Titan är förprogrammerad så att man kan bestämma om man vill ha just espresso eller kanske vanligt kaffe. Den är mycket lätt att använda (till och med för mig, som ju är en riktig novis just på det här området). Snygg är den också; elegant och inte så stor att den blir skrymmande. Men bäst av allt är ju att kaffet blir så gott!

Nespressomaskinen kräver Nespressokapslar som man enkelt kan beställa här, och som jag tycker är det enklaste sättet faktiskt. Det finns många olika aromer att välja på, och kapslarnas innehåll håller sig färskt länge. Och min  Nespressomaskin har faktiskt gjort mina kaffestunder lite godare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s