Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Philadelphia Marabou – en dröm för chokladälskare…

1 kommentar

Philadelphiaost och Marabou mjölkchoklad – kan det passa ihop? Jajamensan – det är rena  njutningen för en chokladälskare! Mer om Philadelphia Marabou hittar du här, där du också får mitt recept på chokladcheesecake!

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

One thought on “Philadelphia Marabou – en dröm för chokladälskare…

  1. Tänkte på Nutella. Men den här kanske har en lite mer ”ostigare” smak. Var på en chokladfrukost en gång, då vi fick göra egen choklad – smakade en klick mjuk choklad med stark ostskiva – mums så gott!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s