Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Lutfiskens dag den

1 kommentar

Du vet väl att det är Lutfiskens dag idag? Okej, jag erkänner, det visste faktiskt inte jag heller… Men nu vet jag och jag tycker det är jätteroligt att denna matklassiker uppmärksammas med en egen dag! Denna dag infaller dagen innan Alla Helgons Dag, vilket i år alltså är just idag den 2 november. Vill du veta  mer om lutfisken och dess betydelse för vår historia – och för vår nutida matvanor – kolla här! Läs också på Lutfiskens Vänner!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

One thought on “Lutfiskens dag den

  1. Det var nåt nytt för mig:)
    Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s