Goda chokladnyheter i höst!

Jag är en riktig chokladälskare, så jag blir alltid glad när jag får höra att choklad i lagom mängd är nyttigt för både kropp och själ! Ännu gladare är jag när jag hittar en choklad som är riktigt god, som de två nya sorterna från Marabou Premium, Marabou Premium Almond och Marabou Premium Biscotti. Läs mitt test här!

One thought on “Goda chokladnyheter i höst!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s