Missa inte Chokladgästabudet den 2 september!

Sensommaren går in i sin slutfas och hösten närmar sig. Och vad kan vara mer passande än att börja hösten med ett Chokladgästabud!  Jag menar, smaka bara på namnet: Chokladgästabud… Nog vattnas det i munnen! Och på söndag den 2 september är det dags.

Chokladgästabudet, en choklad- och delikatessmässa för finsmakare, äger rum i Meeting Room på Alströmergaran 20 och arrangeras av Alma Sundøy från Choco Chocolate och Ingela Svedbro från Cacao & Co Chocolate School. Mässan fokuserar på exklusiva och närproducerade produkter samt att ge flera nystartade och mindre företag möjlighet att komma ut på marknaden. Det låter verkligen bra, tycker jag – jag älskar närproducerat som tillverkas med kärlek och finess!

Förutom det så kommer man också att sätta upp en liten chokladfabrik där besökarna får se visar hur man kan tillverka sina egna chokladkakor själv från grunden, alltså från ”böna till kaka” – visst låter det helt fantastiskt!

Till Chokladgästabudet kommer många intressanta och spännande choklad- och konfektyrtillverkare – t ex Pärlans Konfektyr, Sniffit från Norge och Bake it Happen – vinnare av Årets Pralin. Vi får också träffa Nat Bletter från Madre Chocolate. Madre Chocolate är Hawaiis enda chokladfabrik i sitt slag och det är klart att det kommer att bli jättespännande att ta del av deras verksamhet!

Mässan börjar klockan 10 på söndag. Jag kommer definitivt att vara där – hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s