Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Svamptider på Skånskans matblogg!

Lämna en kommentar

Det kan knappast ha undgått någon att det är svamptider just nu. Efter den regniga sommaren finns det gott om svamp i skog och mark så ta på gummistövlar och packa en ryggsäck med kaffe och ge dig ut i naturen och plocka hem din middagsmat! Själv är jag en typisk kantarellplockare, eftersom det är den svamp som är absolut lättast att känna igen (och som är bland de allra godaste) men jag plockar också Karl Johan, taggsvamp och en och annan fårticka.

Matbloggen är det just nu svamptema. Jag bjuder på härlig svampsoppa, svampomelett och länkar till svampsajter och svampkurser. Välkommen till Matbloggen!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s