Semestertips för dig som besöker Bergslagen i sommar!

Eftersom jag är bördig från vackra Bergslagen missar jag förstås inte en chans att göra reklam för denna underbara del av Sverige. I malmhyttornas och gruvornas djupa granskogar finns ro och harmoni, och kulturskatterna är många och spännande.

Mitt mesta smultronställe är Granbergsdals hytta – grundad på 1600-talet och en av landets mest välbevarade hyttor. Besök den nu i sommar, det är en fantastisk upplevelse! Den guidade turen med hyttfogden Sven Hedelund är en riktig höjdare, men här finns också kaffestuga med gott hembakat, hyttboa med fint hantverk och annat – och dessutom möjlighet att sova över i denna fascinerande miljö! Missa inte Granbergsdals hytta i sommar!

2 reaktioner till “Semestertips för dig som besöker Bergslagen i sommar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s