Stort test av Hellmann’s majonnäser och dressingar!

När jag besöker mina vänner i USA tänker jag ofta på vilka goda mackor de gör. Jo, det gör jag faktiskt – jag är så impad av att de kan åstadkomma de mest delikata baguetter av bara helt vanliga pålägg som skinka, ost och lite grönisar. Men med tiden har jag lärt mig att det inte bara beror på påläggen, eller på nån sorts särskilt smörgåstalang, utan lika mycket på majonnäsen och dressingarna de använder. Istället för smör brer de på majonnäs, vitlöksdressing, honey mustard – you name it…

Därför är jag förstås jätteglad åt att Hellmann’s, som är ett av de stora majonnäsmärkena ”over there” nu breddar sitt sortiment här i Sverige. Massor av nya sorters majonnäser och dressingar och såser ser dagens ljus nu i sommar och jag har haft förmånen att testa en hel låda full av läckerheterna! Besök min testsida här!

2 kommentarer

  1. härligt med utmaningen! Den ska jag ta mig ann snart! Har varit i Tyskland utan uppkoppling… såg din kommentar imorse 🙂
    Ha det bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s