Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Ingen ände på matsnusket…

Lämna en kommentar

Livsmedelsbutiker märker om gammal kött med nya datum. Restauranger får anmärkning på anmärkning när hälsovårdskontrollanter genomför stickprover. I skolmatsalarna ger man eleverna mat som legat på golvet. Det är helt enkelt ingen ände på matsnusket. Om detta skriver jag idag på Matbloggen! Läs och kommentera gärna!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s