Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Midsommarspecial på Skånskan!

Lämna en kommentar

Nu när midsommar står för dörren bjuder jag på midsommarmat även på min matblogg på Skånskan! Ta en titt och låt dig frestas av mina sillrecept – till exempel den fantastiska Kåsebergasillen… Fantastiskt god!

Jag har för övrigt väldigt ljusa midsommarminnen förknippade just med Kåsebergasill; en underbar midsommarhelg på Österlen som bland annat innebar ett besök just i Kåseberga. Där köpte vi förstås bygdens specialitet, och midsommaraftonen avslutades med stor midsommarfest på Hammenhögs underbara gästgiveri!

I år blir det midsommar hemma i Stockholm. Det har det blivit de senaste åren faktiskt, jag trivs med det. Jag tycker om att sitta på min balkong och njuta av grönskan och blommorna och av lönnarnas sus. Det är också mysigt att ta en sväng in till city och flanera. Det är så lugnt och tyst i Stockholms innerstad på midsommar, när alla åker ut till skärgården eller på landet… Fast många stannar ju hemma också. Och varför inte? Midsommar är lika härligt i stan!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s