Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Balkongsäsong!

Lämna en kommentar

Nu har jag kommit hem till Stockholm och den här veckan ska jag ägna mig åt att göra det fint på balkongen. Jag älskar när våren kommer och trerummaren blir en tre och en halva! Uterummet är inte stort, men trivsamt, och särskilt mysigt är det på kvällarna när man tänder ljus och lyktor i skymningen…

Jag är också sugen på att baka och eftersom jag har hittat min mosters gamla ”skattgömma” (hennes egna kakrecept, handskrivna i en prydlig liten bok) har jag fått massor av inspiration! Om detta och mycket mer återkommer jag inom kort!

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s