En ny matblogg ser dagens ljus!

Idag är det premiär för min nya matblogg hos Skånska Dagbladet. I min nya blogg kommer jag att blogga med skånsk husmanskost i fokus, så du som inser värdet av skånsk mat och av den speciella matkultur som finns i vårt sydligaste landskap är varmt välkommen att besöka Matbloggen. Och det är förresten alla ni andra också… Mycket mat och bakning blir det framöver så jag hoppas förstås på lika många glada bloggbesökare på nya matbloggen som här!

Läs gärna Skånskans intervju med mig!

4 kommentarer

  1. Försökte nu kommentera på nya bloggen men det gick inte.
    Vad jag ville säga var att det är mysigt med studenten och att förbereda en buffe gjorde det ät sonen för två år sedan finns tips på min blogg om du vill ha.

    Gilla

    1. KOmmentarsfunktionen har varit stängd av misstag – nu ska det gå att kommentera har jag fått veta! Tack för kommentar, jag ska genast gå in på din sida och kolla. Ska länka till den här på min studentsida också där jag har många läsare som nog är intresserade!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s