Årets grilltrender – vad fastnar du för?

Våren betyder grillning – och de senaste åren har ju grillandet blivit något av en folkrörelser i Sverige. Ibland kan det bli lite väl hysteriskt (som ni kanske minns, ni som sett Solsidan…) men jag tycker det mest är mysigt när grilldofterna börjar spridas i kvarteret. Numera har ju även vi som bor i hyreshus ofta en grill på gården, eller i en närliggande park, och det är kanon!

Nu senast hade ICA en grillträff för att kolla in årets grilltrender och annat spännande. Men fortfarande är det korv och fläsk- och nötkött som toppar listan över populär grillmat – trots att det går utmärkt att både grilla lamm, fisk och vegetariska produkter.

Själv tänker jag satsa hårt på quornkorv i sommar. Jag gillar verkligen det, det är gott och känns hälsosamt jämfört med mycket annan korv. Jag är också förtjust i att grilla spett – både vegetariska och med kött och/eller korv. Men det är också kul att testa nya spännande grillrätter och på ICA hittar du en massa tips och idéer för en härlig grillfest! De här hamburgarna ser till exempel riktigt goda ut… Prova också gärna mina hamburgare American Style – de är supergoda!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s