Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Grillsäsongen inleds – på Nacka Forum…

Lämna en kommentar

Missa inte Tina Nordströms cooking show på Nacka Forum i helgen!

Snart är det dags för en ny grillsäsong, och det firas redan i helgen som kommer – den 28-29 april – på Nacka Forum. Massor med spännande matlagning, provsmakning och annat kul med bland andra Tina Nordström och hennes cooking show. Du får bland annat hjälp av välkända Melanders fisk med hur du lyckas med laxen – högst välkommet, tycker jag, för det krävs lite finess för att lyckas med laxen på grillen… Och tro inte att du måste lämna barnen hemma – här finns gott om utrymme för matglada barn! Husmor Lisa tipsar bland annat om bästa kalastårtan och hur hela familjen lyckas med vårens primörer i trädgården.

Visst låter det trevligt! Så trivsamt att jag nog kommer att ta mig dit, jag också… Vi kanske ses där!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s