Delta i Anti Scampi-dagen den 24 mars!

Du har väl inte glömt Anti Scampiprojektet? Filmen om de onyttiga jätteräkorna är en av förra årets mest delade och visar med all önskvärd tydlighet att det här är en produkt som inte ska förtäras! Och ibland lönar det sig minsann att engagera sig – efter att över 11 000 personer har gillat Anti Scampi-sidan har flera restauranger, butiker och leverantörer har faktiskt slutat sälja jätteräkor!

Ännu finns dock jätteräkor att tillgå på vissa ställen och därför kallar vi nu den 24 mars för Anti Scmampi-dagen – en aktionsdag då vi går ut till butiker och restauranger och påminner om att det är en jättedålig idé att sälja jätteräkor. Delta du också! Och om du behöver veta mer om vad scampi egentligen är – och varför den inte bör säljas – kolla då in den här rapporten:

Vet du vad din middag åt till frukost?

Och kollar du på den här filmen vill du garanterat aldrig äta scampi igen..

Mer information får du hos Naturskyddsföreningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s