Kaffehandel i Högdalens centrum!

Nu ska jag göra lokalreklam, nämligen för Ditt kaffe och thé i Högdalens centrum. För dig som är någorlunda hemmastadd i detta trivsamma centrum, med anor från 1950-talet, kan jag berätta att butiken ligger mitt emot Konsum. Och för dig som aldrig varit i Högdalen kan jag säga att du går till höger när du lämnar t-banan, sen är det bara att fortsätta tills den lilla butiken dyker upp. Det är alltid roligt med små detaljhandlare som vågar satsa lokalt, och det är jätteskönt att ha en riktig kaffehandel alldeles i närområdet. Inte för att jag har något emot att åka in till stan – tvärtom – men det är också skönt att bo nära ett förortscentrum som lever och som inte bara består av en inbyggd galleria med sjuttioelva Hennes & Mauritzbutiker. Nu håller jag tummarna för att vi är tillräckligt många Högdalenbor som stöttar initiativet så att Ditt kaffe och thé kan stanna kvar här hos oss!

Ditt kaffe och thé på Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Ditt-kaffe-th%C3%A9-H%C3%B6gdalen-centrum/131636053570958

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s