Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Matbröd med saffran funnet!

Lämna en kommentar

Nu har jag äntligen hittat ett matbröd med saffran, och det ser riktigt läcker ut! Min väninna har fått en länk – och det får förstås även du! Kolla här! Själv ska jag testa så snart jag får tid, tycker det verkar som ett väldigt gott bröd!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s