Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Snart är det Halloween…

Lämna en kommentar

Snart är det dags att skära ut årets pumpalykta!

… och jag längtar som alltid efter denna härliga ljusfest mitt i höstmörkret. Jag älskar att karva ut en vacker pumpalykta, och naturligtvis också att använda innehållet i pumpan förstås – det finns så mycket gott att göra av pumpa. I år ska jag nog göra pumpamarmelad och jag har letat runt lite på nätet för att hitta bra recept.

Ett som verkar jättegott är Hugos pumpamarmelad. På Hugos sida finns också en grön tomatmarmelad som verkar mycket god!

Ta också en titt på min Halloweensida, där jag samlar mina bästa Halloweenrecept, och även en mängd länkar till roliga och nyttiga Halloweensidor. Ta en titt och bli inspirerad! Och missa inte att göra en sats Rocky Road till Halloween i år – det är roligt att göra och är jättegott att äta! Mitt recept hittar du här.

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s