Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Böckling på GI-vis blir en läcker lunch!

Lämna en kommentar

Jag gillar rökt fisk av alla de slag, inte minst böckling. Här är en fin och lättlagad lunchrätt på GI-vis, där böckling intar en av rollerna. Till en god lunch för två behöver du 2 hela böcklingar eller 4 böcklingfiléer. Koka sen 2 portioner matvete (gärna i grönsaksbuljong!) och blanda med 2 avocados, 1 rödlök och ett par rejäla nävar ruccola eller annan god sallad. Servera med en god sås som du gör av créme fraiche med lite salt och peppar och rikligt med dill. Läckert och gott!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s