Lördagsmys med het pumpasoppa

Publicerad av

Jag älskar lördagar! Det har jag skrivit förr, va? Nå, det tål att sägas hur många gånger som helst! En lång, lat dag när man inte behöver göra något annat än njuta av livet. Och just nu under den kulna hösten blir innesittandet extra trivsamt.

I morgon är det Halloween, men vi tjuvstartar redan idag och pumpalyktan står redo på balkongen. I dvd-hyllan har vi samlat ihop en hög otäcka skräckfilmer, och på spisen puttrar pumpasoppan. Jag har valt den här vegetariska soppan men det finns ju hur många recept som helst att välja bland och det är aldrig fel att kolla in webben efter nya. Här är ett recept som verkar spännande – klart värt att testa!

Vill också tipsa om en jättebra blogg som jag hittade under mitt surfande – Vegologi. Man behöver inte vara vegetarian eller vegan för att bli frestad av rätter som rödbets- och kikärtssallad eller en bönsallad med rostad paprika!

Ha en trevlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s