Gottegrisar…

Publicerad av

… får sitt lystmäte tillgodosett nu när Halloween snart är här. Ikväll har jag suttit och surfat på nätet efter olika Halloweenrecept och det finns verkligen massor att välja mellan. Endast fantasin sätter gränser för hur maten kan se ut och dekoreras till denna spöklika helg, och på Meny.se hittade jag en samling fantastiska recept. Vad sägs till exempel om en Halloweenprinsesstårta – mums! Lite krånglig är den förstås att göra, men då är spindeltårtan ett lika smaskigt alternativ; mycket snygg och dekorativ!

Sura tanten bjuder också ett par härliga Halloweenrecept – kolla här! Jag garanterar att det blir häxfingrar på matmammans gottebord denna Halloweenhelg! Man behöver ju inte ha småbarn hemma för att anamma skräcktemat, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s