Lyxig glass som vardagsefterrätt!

Ibland vill man unna sig lite lyx mitt i vardagen, som en härlig dessert en vanlig torsdagseftermiddag.

Härligt lyxig glass att njuta av!

Själv är jag barnsligt förtjust i glass av olika slag – framför allt de lite dyrare och mer påkostade sorterna – så om jag inte har lust eller tid att laga en egen dessert väljer jag gärna en god glass. GB:s bigpack duger gott till barnkalas eller halvsmält till en god fruktpaj, men till efterrätt vill jag gärna ha en mer exklusiv sort.

Nu senast provade jag den nya smaken från Häagen-Dazs – en sort som heter Chocolate, Pralines & Caramel och som faktiskt är lika god som namnet antyder. Chokladglass med kolasås och pecannötter – det kan knappast bli godare!

En annan av favoritsmakerna från Häagen-Dazs är Strawberry Cheesecake. Passar perfekt för en som jag, som är barnsligt förtjust i cheesecakes av alla de slag!

Juniors' Strawberry Cheesecake - ett måste för New York-resenären!

Och apropå cheesecake måste jag ju bara tipsa om Junior’s… Visserligen ligger den i New York, men dit reser ju många nu för tiden och ni som gör det – missa inte Junior’s fantastiska cheesecake! ”Original-Juniors” ligger i Brooklyn men nu finns filialer lite varstans runt omkring i New York, bland annat på Grand Central.

En kommentar

  1. Bra tips! Jag ska åka till New York nu i november, jag ska definitivt besöka Junior’s för jag älskar cheesecake!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s