Passionsfrukt i cupcakes eller muffins

Publicerad av

Det här är mitt 101 inlägg som matbloggare, och då tänkte jag passa på att be er läsare om hjälp. Jag tänker försöka skapa ett läckert recept på muffins eller cupcakes med passionsfrukt och skulle gärna vilja ha tips och råd. Jag tänker mig något riktigt smarrigt med härligt tjock glasyr, alla smakförslag välkomnas!

3 kommentarer

  1. Jag brukar göra en vanlig muffinssmet, smaksatt med rivet citronskal. Sen gör jag en glasyr på färskost, florsocker, smör och så skrapar jag ur två passionsfrukter och rör ner i glasyren. Det blir jättegott!

    Gilla

  2. Ett tips är att blanda i två urgröpta passionsfrukter i smeten – sen garnera med florsockerglasyr eller färskostglasyr – det blir gott! Passionsfrukt har ju en så underbar smak!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s