Bloggförnyelse och biobesök

Publicerad av

Just nu håller jag på att ordna och ändra om lite på Matmammans blogg för att göra recept och annat mer lättillgängligt, och lättare att hitta. Jag är faktiskt riktigt nöjd med det nya utseendet på bloggen – hoppas du är detsamma!

Idag blir det till att äta ute. Det är biokväll, och då brukar vi passa på att äta på restaurang. Ikväll blir det nog kinesiskt, för jag är så otroligt svag för friterat med sötsur sås. Det spelar inte så stor roll om det är friterad bläckfisk eller friterat fläsk, friterad krabba eller friterade räkor – jag älskar alla varianterna lika mycket.

Hemma är det svårt att få till den där speciella smaken på det friterade, tycker jag, men annan kinesisk mat brukar jag laga ibland – till exempel biff med bambuskott som ju också är en riktig läckerhet. Och när matbutiken hade extrapris på fryst anka härom veckan passade jag faktiskt på att köpa hem ett par. De ligger just nu i frysen i väntan på att bli äkta Pekinganka, serverad med strimlad salladslök och gurkstavar och klassiska mandarinpannkakor.  Recept och bilder kommer inom kort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s